Over mij

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje op mijn website neemt! Ik ben Esther Evers, 27 jaar oud, pedagoog en samenwonend met mijn vriend en zwanger van ons eerste kindje. Al jaren houd ik mij bezig met gezonde voeding en sinds begin 2017 ben ik helemaal plantaardig (veganistisch) gaan eten. Hoewel veganisme steeds bekender wordt, merk ik toch nog vaak dat mensen niet goed weten wat het nu precies inhoudt of hebben het idee dat veganisme iets is wat heel moeilijk is. Omdat het mij zoveel goeds heeft gebracht, wil ik anderen graag laten zien hoe leuk en lekker plantaardig eten kan zijn.

Tijdens mijn overgang naar veganisme, ben ik ook in aanraking gekomen met duurzaamheid. Ik heb ontdekt dat ieder individu met kleine aanpassingen, veel kan betekenen voor een betere wereld. Ik geloof dat alle kleine beetjes helpen en dat we samen ervoor kunnen zorgen dat de volgende generaties ook nog kunnen genieten van deze mooie planeet.

Daarnaast schrijf ik ook artikelen over het thema ‘geluk’. Door mijn burn-out heb ik zoveel geleerd over mijzelf, maar ook over de term geluk. Soms met kleine veranderingen in de manier van denken, kun je je een stuk gelukkiger voelen. Juist omdat zulke kleine aanpassingen je zoveel verder kunnen brengen, deel ik graag mijn ervaringen en tips.

Door deze onderwerpen via mijn blog te delen, hoop ik je te kunnen inspireren en tips te geven over een zo groen en gelukkig mogelijk leven. Wekelijks komt er een nieuw artikel online over plantaardig eten, duurzaamheid of geluk.

Ook schrijf ik maandelijks een artikel voor GRN-United, het inspiratie platform voor duurzaam leven.

Heb je een vraag voor mij kun je altijd contact met mij opnemen via deze pagina!

Liefs Esther