Recept – Havermout repen

Een lekker en voedzaam tussendoortje, waarvan je in een keer (zonder al te veel moeite) een hele voorraad kunt maken. Daar hou ik van! Dit recept is heel gemakkelijk en ik heb eigenlijk altijd wel alle ingrediënten in huis.

 Ingrediënten havermoutrepen
– 4 rijpe bananen
– 300 gram havermout
– 4 el pindakaas
– 180 gram rozijnen
– 2 medjoul dadels
– Optioneel: 3 el kokosolie (om het smeuïger te maken)

Bereiding
Doe de bananen, dadels, kokosolie en pindakaas in de keukenmachine en mix het tot een glad geheel. Nu kan de havermout erbij. Laat dit even draaien tot de havermout er doorheen gemengd is, maar je nog wel de structuur van de havermout ziet. Roer de rozijnen er doorheen.

Schep het beslag in een brownie bakblik (cake blik kan natuurlijk ook) en zet het voor ongeveer een half uur op 180 graden in de oven. Laat het afkoelen en snij het in stukjes of plakjes.

Geniet ervan!

Liefs Esther


2 reacties op ‘Recept – Havermout repen

Laat een reactie achter op estherevers Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.